Inschrijven

Inschrijven

De deelnamekosten bedragen € 5,– en hiervan gaat € 4,– naar het goede doel: Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Inschrijven ter plekke kost € 1,– extra (dus € 6,–). Die ene extra euro gaat ook naar het goede doel. 
Leden van de KWBN krijgen € 1,– korting. Deze € 1,–ontvang je contant bij de finish op vertoon van je lidmaatschapskaart.

Let op
Om wachtrijen bij de start en onderweg te voorkomen zullen de wandelaars gespreid moeten starten. Elke afstand heeft een eigen startvenster. Binnen dat venster mag per 5 minuten een maximum aantal wandelaars starten. Je mag wel later, maar niet eerder starten. Hoe eerder je inschrijft, des te eerder mag je in het startvenster starten.

  • Voorinschrijving
    De voorinschrijving is geopend vanaf kerstdagen 2023 en sluit uiterlijk op donderdagochtend 9 mei 2024 om 9 uur.
    Je komt op een scherm van de website van het dorp Bakkeveen; het ziet er wat anders uit dan de pagina’s op deze site. Klik hier om in te schrijven
  • Tijdens de dag zelf
    Er kan op zaterdag 11 mei 2024 worden ingeschreven. Deze inschrijving is € 1,– duurder dan de voorinschrijving (wordt dan dus € 6,– ) en je komt in de laatste startgroep van je afstand. De reden van deze maatregel is om een wandelspits te voorkomen. Bij de start, op smallere paden onderweg en bij sommige rustpunten was soms sprake van een stevige spits, terwijl dit net zo goed wat meer gespreid had kunnen zijn. De voorinschrijvers worden op volgorde van inschrijving in groepen ingedeeld. Hoe eerder je je inschrijft des te eerder te mag starten (hoeft niet, maar kan).