Inschrijven

Inschrijven

De deelnamekosten bedragen € 5,– en hiervan gaat € 4,– naar het goede doel: Vier het Leven (regio Noord). Inschrijven ter plekke kost € 1,– extra (dus € 6,–). Die ene extra euro gaat ook naar Vier het Leven (regio Noord). 
Leden van de KWBN krijgen € 1,– korting. Deze € 1,–ontvang je contant bij de finish op vertoon van je lidmaatschapskaart.

Let op
Om wachtrijen bij de start en onderweg te voorkomen zullen de wandelaars gespreid moeten starten. Elke afstand heeft een eigen startvenster. Binnen dat venster mag per 5 minuten een maximum aantal wandelaars starten. Je mag wel later, maar niet eerder starten. Hoe eerder je inschrijft, des te eerder mag je in het startvenster starten.

Je kunt in principe alleen voor-inschrijven. Dit kan tot uiterlijk donderdagochtend 12 mei 2022 om 8 uur. Het maximum aantal deelnemers staat op 4000. De inschrijving ter plekke is sterk ontmoedigd.

 • Voorinschrijving
  De voorinschrijving is geopend vanaf 1e kerstdag 2019 en sluit uiterlijk op donderdagochtend 12 mei 2021 om 8 uur.
  Je komt op een scherm van de website van het dorp Bakkeveen; het ziet er wat anders uit dan de pagina’s op deze site. Klik hier om in te schrijven
  Voorinschrijvers
  :

  • mogen als eerste in de startgroep starten. Des te eerder inschrijven, des te eerder gestart mag worden.
  • doe mee aan verloting van een gratis luchtballonvaart (t.w.v. € 160,–). Deze luchtballonvaart is op zaterdagavond 9 juni 2022 (vanuit Bakkeveen);
 • Tijdens de dag zelf
  Er kan op zaterdag 14 mei 2022 worden ingeschreven. Deze inschrijving is € 1,– duurder dan de voorinschrijving (wordt dan dus € 6,– ) en je komt in de laatste startgroep van je afstand. De reden van deze maatregel is om een wandelspits te voorkomen. Bij de start, op smallere paden onderweg en bij sommige rustpunten was soms sprake van een stevige spits, terwijl dit net zo goed wat meer gespreid had kunnen zijn. De voorinschrijvers worden op volgorde van inschrijving in groepen ingedeeld. Hoe eerder je je inschrijft des te eerder te mag starten (hoeft niet, maar kan).