Inschrijven

Inschrijven

De deelnamekosten bedragen € 5,– en hiervan gaat € 4,– naar het goede doel: {is nog niet bekend}. Inschrijven ter plekke kost € 1,– extra (dus € 6,–). Die ene extra euro gaat ook naar het goede doel. 
Leden van de KWBN krijgen € 1,– korting. Deze € 1,–ontvang je contant bij de finish op vertoon van je lidmaatschapskaart.

Let op
Om wachtrijen bij de start en onderweg te voorkomen zullen de wandelaars gespreid moeten starten. Elke afstand heeft een eigen startvenster. Binnen dat venster mag per 5 minuten een maximum aantal wandelaars starten. Je mag wel later, maar niet eerder starten. Hoe eerder je inschrijft, des te eerder mag je in het startvenster starten.

Je kunt in principe alleen voor-inschrijven. Dit kan tot uiterlijk donderdagochtend 11 mei 2023 om 8 uur. Het maximum aantal deelnemers staat op 2000. De inschrijving ter plekke is sterk ontmoedigd.

  • Voorinschrijving
    De voorinschrijving is geopend vanaf eind 2022 en sluit uiterlijk op donderdagochtend 11 mei 2023 om 8 uur.
    Je komt op een scherm van de website van het dorp Bakkeveen; het ziet er wat anders uit dan de pagina’s op deze site. Klik hier om in te schrijven
  • Tijdens de dag zelf
    Er kan op zaterdag 13 mei 2023 worden ingeschreven. Deze inschrijving is € 1,– duurder dan de voorinschrijving (wordt dan dus € 6,– ) en je komt in de laatste startgroep van je afstand. De reden van deze maatregel is om een wandelspits te voorkomen. Bij de start, op smallere paden onderweg en bij sommige rustpunten was soms sprake van een stevige spits, terwijl dit net zo goed wat meer gespreid had kunnen zijn. De voorinschrijvers worden op volgorde van inschrijving in groepen ingedeeld. Hoe eerder je je inschrijft des te eerder te mag starten (hoeft niet, maar kan).