Inschrijven

Inschrijven

De deelnamekosten bedragen € 6,– en hiervan gaat € 5,– naar het goede doel:  Hulphond Nederland. Inschrijven ter plekke kost € 1,– extra (dus € 7,–). Die ene extra euro gaat ook naar Hulphond Nederland
Leden van de KWBN krijgen € 1,– korting. Deze € 1,–ontvang je contant bij de finish op vertoon van je lidmaatschapskaart.

Let op
Om wachtrijen bij de start en onderweg te voorkomen zullen de wandelaars gespreid moeten starten. Elke afstand heeft een eigen startvenster. Binnen dat venster mag per 5 minuten een maximum aantal wandelaars starten. Je mag wel later, maar niet eerder starten. Hoe eerder je inschrijft, des te eerder mag je in het startvenster starten.

Je kunt in principe alleen voor-inschrijven. Dit kan tot donderdagochtend 10 mei 8 uur. Het maximum aantal deelnemers staat op 4000. De inschrijving ter plekke is sterk ontmoedigd.

 • Voorinschrijving.
  De voorinschrijving is gesloten op donderdagochtend 10 mei, 9 uur
  De voorinschrijving is geopend vanaf 1e kerstdag 2017 en sluit uiterlijk op donderdagochtend 10 mei om 8 uur.
  Je komt op een scherm van de website van het dorp Bakkeveen; het ziet er wat anders uit dan de pagina’s op deze site. Klik hier. 
  Voorinschrijvers:

  • mogen als eerste in de startgroep starten. Des te eerder inschrijven, des te eerder gestart mag worden.
  • doe mee aan verloting van een gratis luchtballonvaart (t.w.v. € 160,–). Deze luchtballonvaart is op zondagavond 24 juni 2018 (vanuit Bakkeveen);
 • Tijdens de dag zelf
  Er kan op zaterdag 12 mei worden ingeschreven. Deze inschrijving is € 1,– duurder dan de voorinschrijving (wordt dan dus € 7,– ) en je komt in de laatste startgroep van je afstand. De reden van deze maatregel is om de wandelspits zoals die optrad in 2016 te voorkomen. Bij de start, op smallere paden onderweg en bij sommige rustpunten was sprake van een stevige spits, terwijl dit net zo goed wat meer gespreid had kunnen zijn. De voorinschrijvers worden op volgorde van inschrijving in groepen ingedeeld. Hoe eerder je je inschrijft des te eerder te mag starten (hoeft niet, maar kan).